Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Mykonos Charter Avion

Mykonos Charter Avion

ZIUA 1  – Bine ați venit în Paradisul Cicladic!

Întalnire la Aeroportul Internațional Otopeni București cu reprezentantul agenției pentru formalitațile de check-in și îmbarcare. Se ajunge în Mykonos pe aeroport în aproximativ 3 ore, dupa un stop de aprox. 45 min in Santorini, de unde se realizează transferul la hotel. Cazare la hotel in funcție de varianta aleasa.

 

ZIUA 2 – 8 Propunem urmatoarele excursii opționale.

Mica Veneție este una din cele mai încântatoare zone din Mykonos Town și una dintre cele mai reprezentative peisaje ale Cicladelor.

Aici casele cu 2-3 etaje, cu balcoane, uși și ferestre viu colorate sunt construite direct pe malul mării, oferind un tablou unic. Mica Veneție este locul perfect pentru a admira apusul.

 

Tur de oraș și de insula

Mykonos Town(Chora) este un oraș pitoresc din insulele Ciclade, format dintr-un labirint de straduțe înguste, case cochete și biserici construite în jurul portului în centrul unui golf întins. Acesta este unul din cele mai cosmopolite și aglomerate orașe din insulele Mării Egee. Pe strazile orașului se găsesc numeroase magazine, boutique-uri, galerii de artă, cafenele, baruri exclusiviste și restaurante.

Biserica Paraportiani este una dintre cele mai cunoscute structuri arhitectonice din Grecia, numele semnificând ușă secundară sau interioară și provine de la zidurile de piatra ce inconjurau cetatea medievală.

Vizita orașului Ano Mera, Mănăstirea,

Ano Mera este un mic sat amplasat în centrul insulei, singura așezare locuită din insula fara deschidere la mare. Ano Mera este construit in jurul unei piete centrale unde se gasesc taverne grecesti. Manastirea Panagia Tourliani, ce dateaza din 1542, este construita in stilul unei catedrale si este dedicata acestei sfinte, invitand vizitatorii sa-i admire cunoscuta icoana facatoare de minuni si impresionanta clopotnita.

Turul insulei Tinos

Insula Tinos se afla la doar 45 minute departare de Mykonos. Fiind de trei ori mai intinsa, aceasta insula are multe de oferit vizitatorilor: orasul Tinos, precum si cea mai importanta biserica Evanghelica din Grecia, cu miraculoasa icoana si atmosfera magica de aici;traditionalul sat Volax, cunoscut pentru mestesugarii de cosuri din rachita; Pirgos, cunoscut centru pentru obiecte confectionate din marmura.

Croaziera la apus

La aceasta excursie ne indreptam spre Delos, pentru a vedea portul antic si ruinele orasului, apoi intre Delos si coasta Rhenia se pot observa micile insule Ano si Kato Rematiaris, in continuare itinerariul continua spre sud spre insulele nelocuite Prassonissia, unde vom putea admira o priveliste unica a soarelui care apune deasupra orasului Delos.

ZIUA 8 – Sfarșitul unui vis...

In jurul amiezii se va face  transferul la aeroport unde are loc îmbarcarea. Sosire în București pe Aeroportul International Otopeni.

 

AEGEAN AIRLINES

OTP-JTR-JMK          12:15 – 15:15

JMK-OTP                  16:00 – 17:30

Mykonos Charter Avion - Orase


Mykonos Insula care nu doarme
Mykonos Insula care nu doarme

Unitati de Cazare - 11

Vacanta Personalizata !


Warning: Creating default object from empty value in /home/exoticwo/public_html/components/com_chronocontact/libraries/chronoform.php on line 144
 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map