Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Thassos Charter Autocar

Thassos Charter  Autocar

ZIUA 1  - Cãtre  Grecia...

       Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări anexată. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.

ZIUA 2  - Thassos, Insula de smarald   

       În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia  şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în  Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas.

 

ZIUA 3 – 8 - Va propunem participati la urmatoarele excursii optionale

  • Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă, dar găsim şi locuri umbroase, muzică şi atmosferă de vacanţă

  • Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admiră superbă panoramă a acestuia înainte de a intra în oraş. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf. Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port.
  • Seara grecească(recomandată tuturor celor care ştiu se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadînă ne vor ademeni pe tot parcursul serii participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii.
  • Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mănăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din  izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării.

ZIUA 9  - Cãtre România...

       În cursul dupã-amiezii ne vom îmbarca pe ferry - boat pentru a traversa Marea Egee si pentru a ajunge pe partea continentalã a Greciei. Dupã circa 30 minute vom ajunge în Keramoti de unde ne vom continua drumul spre þara. Scurtã oprire în Kavala, al treilea oras mãrime al Greciei concurând frumuseþe cu Atena si Salonic, situat strategic pe Via Egnatia, drum care leagã Europa de Asia. Ne vom continua cãlãtoria spre România pe traseul Kavala - Seres - PromahonasKulata Sofia – România.

ZIUA 10 - Din nou acasa!!!

       Sosim în Romania în cursul diminetii în functie de conditiile de trafic si de formalitatile vamale

ORAR

Oraș

Oră

Locație

Constanța

18:00

Stadion CFR (capăt troleu)

Braşov

19:00

Benzinăria Mollângă H. Cubix

Ploiești

21:00

Petrom Metro

București

22:30

Staţia de Metrou Izvor

Iaşi

14:00

Palatul Culturii

Suceava

13:30

Hotel Bucovina

P. Neamţ

15:30

Hotel Central

Bacău

16:30

Parcare Stadion Municipal

Focşani

18:30

Benzinărie Mol

Galaţi

18:00

Mc. Donald`s

Brăila

18:30

Hotel Traian

Buzău

20:00

Petrom Vamă

Cluj-Napoca

13:30

Sala Sporturilor

Turda

14:00

Autogara Sens Vest

Luduş

14:30

Benzinăria Rompetrol

Iernut

14:50

Benzinăria Lukoil

Târgu Mureş

15:30

Itr. Parcare Mall Promenada

Sighişoara

16:30

Parcare Penny M.

Sibiu

17:00

Motel Petrom – Pod Cibin

Râmnicu Vâlcea

19:00

Benzinăria Dacos

Pitești

20:30

Mc. Donald`s - Gară

Oradea

12:00

Obi (ieşire Arad)

Arad

14:00

Gară

Deva

13:30

Mc. Donald’s

Timișoara

15:00

Parcarea Modex

Lugoj

16:00

Benzinăria OMV

Reşita

16:30

Peco Rompetrol

Caransebeș

17:00

Gară

Orşova

19:30

Gară

Drobeta

Tr. Severin

20:00

Peco Rompetrolieșire Craiova

Craiova (iesire Calafat)

22:00

Casa Studenților

 Transferurile din ţară sunt valabile pentru minim 5 persoane.

Servicii incluse:

7 nopţi cazare cu All Inclusive;

Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar); 

Asistență turistică

Preţul nu include:

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;

Alte taxe şi cheltuieli personale;

Bilet ferry boat Keramoti Thassos - Keramoti 10 € /persoană

BONUS:

Tur panoramic deKAVALA

Thassos Charter Autocar - Orase


Thassos
Thassos

Unitati de Cazare - 19

Vacanta Personalizata !


Warning: Creating default object from empty value in /home/exoticwo/public_html/components/com_chronocontact/libraries/chronoform.php on line 144
 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map