Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Ghid de calatorie


     
     

...Termenii comerciali generali și condițiile de transport se aplică la rezervarea călătoriilor și la transportul de călători în cadrul rețelei de autocare operate de Exotc World Travel.

 

A. Biletele de călători

Biletele de călătorie sunt nominale și nu pot fi înstrăinatate unui terț pasager și trebuie să fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autorităților abilitate să efectueze controale. Pentru ca pasagerii să se poată imbarca în autocar este nevoie sa prezinte biletul tipărit sau în format electronic. Pentru călătoriile internaționale pasagerul trebuie sa poată prezenta documentele necesare la punctele vamale. Fiecare călător care deține un bilet valabil are dreptul la un loc în autocar. Nu se pot rezerva anumite locuri. Călătorii sunt liberi să aleagă orice loc în toate autocarele.

 

B. Îmbarcarea

Se recomandă călătorilor să fie prezenți în punctul de plecare cu 20 minute înainte de începerea călătoriei. În caz contrar, dreptul la transport și rezervarea călătoriei pot fi realocate în cazul în care călătorii nu sunt prezenți la ora și la locul de plecare programate pentru cursa rezervată.

 

C. Bagaje

In costul biletului pasageri au inclus un bagaj de cala de maxim 40 kg. Pasagerii sunt responsabili pentru încărcarea bagajelor atunci când schimbă vehiculul. Șoferul autocarului poate să ofere asistență numai în cazuri excepționale, fapt care nu justifică pretenții în acest sens din partea călătorilor. Călătorii trebuie să depoziteze și să monitorizeze bagajele de mână în spațiul pentru pasageri, astfel încât să se asigure că nu compromit siguranța și buna funcționare a autocarului și că nu deranjează alți călători. Nu există nicio asigurare pentru obiectele uitate sau abandonate în autocar.

 

 

D. Anulari și modificari

Dacă biletul de călătorie se anulează pot interveni penalități care vor fi comunicate de către emitent În cazul modificărilor de bilet, dacă acestea presupun taxe suplimentare, pasagerul are obligația de a le achita.

 

E. Obligațiile generale ale călătorilor

Călătorii trebuie să respecte instrucțiunile emise de șofer și de personalul de însoțire. Șoferul și personalul de serviciu sunt autorizați să refuze orice persoană care este în mod evident sub influența alcoolului sau a drogurilor. Același lucru se aplică și călătorilor care compromit siguranța restului călătorilor din alte motive sau care pot afecta în mod semnificativ bunăstarea acestora. În aceste cazuri, nu există dreptul la mijloace de transport alternative. Fumatul este interzis la bordul autocarului. Această interdicție include și țigaretele electronice.

 

Vacanta Personalizata !

 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map